sve kategorije
Profil tvrtke

Početna> O Nama > Profil tvrtke

Profil tvrtke

U 1980-ima, kada je gospođa Sun, osnivačica, još bila dijete, njezin otac bio je običan električni zavarivač u tvornici. U njezinom sjećanju, njezin je otac uvijek radio iz dana u dan u prašnjavoj tvornici, obavljao poslove zavarivanja i poliranja. Godinama je bila izložena dimu i jakom svjetlu, što je rezultiralo ozbiljnom profesionalnom bolešću. U mladosti je imala želju promijeniti buduću metodu zavarivanja......


about2

Nakon punoljetstva, gospođa Sun upisala je sveučilište i odlučno odabrala smjer "Tehnologija i inženjerstvo zavarivanja". Tijekom studija na sveučilištu posvetila se istraživanju ekološki prihvatljive opreme za zavarivanje i postproizvodnih procesa, u nadi da će pomoći većem broju zavarivača, kao i očevima drugih, da prevladaju štetu koju uzrokuje tradicionalno zavarivanje.

Godine 2011. gospođa Sun i njezin tim osnovali su robnu marku KEPUNI ekološki prihvatljivih strojeva za zavarivanje i razvili "prvu vrstu ekološki prihvatljive opreme za zavarivanje - strojeve za hladno zavarivanje", koji su riješili probleme radijacije i prašine nakon poliranja za zavarivače i radnike u poduzeću u to vrijeme. Uz kontinuirano povećanje timskog istraživanja i razvoja, stvaranje ekološki prihvatljivijih proizvoda postalo je misija i cilj razvoja KEPUNI-ja, tako da je KEPUNI tim utvrdio da je korporativna vizija "obdarivanja zavarivanja novom misijom i novim putovanjem za ekološki prihvatljivo zavarivanje strojevi" posvećena je dizajniranju ekološki prihvatljivih strojeva za zavarivanje, omogućujući većem broju zavarivača čista radna mjesta bez dima i omogućavajući da se više zavarivačkih radova razvije prema inteligenciji i automatizaciji. KEPUNI ima modernu sobu za demonstraciju zavarivanja koja prikazuje najnoviju tehnologiju opreme za zavarivanje, omogućujući kupcima da izravnije osjete funkcije i prednosti novog ekološki prihvatljivog stroja za zavarivanje.


about1

KEPUNI strogo kontrolira otpad koji nastaje tijekom procesa proizvodnje i opasnosti po prirodu. Ambalaža i sirovine proizvoda su za višekratnu upotrebu ili biorazgradive, a mi svesrdno tumačimo ono što se zove "ekološki". KEPUNI brine za zaposlenike i uspostavio je dom za zaposlenike s posebnom sobom za aktivnosti zaposlenika. Tim ne samo da posjeduje ISO90001 certifikat upravljanja kvalitetom, već i ISO45001 certifikat upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu.

Danas KEPUNI još uvijek inzistira na razvoju kvalitetnijih ekološki prihvatljivih strojeva za zavarivanje. Iako je globalna epidemija teška, poštivanje koncepta skladnog razvoja između ljudi i prirodnog okoliša kao trajnog razvojnog koncepta poduzeća stalna je misija gđe Sun i njezinog tima. Iako je put rasta dug, budućnost je obećavajuća......

Vruće kategorije