sve kategorije
Vijesti iz kluba

Početna> O Nama > Vijesti iz kluba

Farmaceutska oprema

Vrijeme: 2023-06-09 Učitavanja: 32

U procesu proizvodnje lijekova tehnološka voda i materijali trebaju se distribuirati i transportirati sustavom cjevovoda. Stoga, kako bi se u potpunosti ispunili zahtjevi čiste i čiste površine medicinske opreme kako bi se izbjegao rast mikroba ili onečišćenje, te učinkovito poboljšala kvaliteta farmaceutskih proizvoda, potrebno je poboljšati kvalitetu cjevovodnog sustava farmaceutskog procesa. Stupanj naglaska na zavarivačkim i instalacijskim radovima ima za cilj povećati ulaganja u pripadajuću opremu za zavarivanje i poslove upravljanja na licu mjesta, čime se osiguravaju povoljni uvjeti za poboljšanje kvalitete farmaceutske proizvodnje. Izvori onečišćenja u samom cjevovodu sigurno će utjecati na čistoću lijeka ili zagaditi lijek. Dolazak ovih lijekova na tržište izravno će utjecati na život i zdravlje pacijenata. Stoga je higijensko i čisto zavarivanje cjevovoda najvažniji dio svakog medicinskog projekta.

slika-1

Sanitarno čisti cjevovodi za inženjering medicinskih cjevovoda uglavnom uključuju plinske sustave, klimatizacijske sustave, vodene sustave, sustave distribucije tekućina, sustave za čišćenje i sterilizaciju, itd. Higijenski zahtjevi su vrlo visoki kada se koriste, a nema zadržavanja, nema ostataka i čišćenje su osnovni zahtjevi za to. Kvaliteta tehničkih šavova cjevovoda izravno je povezana s uspjehom ili neuspjehom certifikacije medicinskog inženjerstva. Zavarena cijev od nehrđajućeg čelika zahtijeva duboko prodiranje, nema oksidnih inkluzija, a zona utjecaja topline je što je moguće manja. Samofluksirajuća oprema za zavarivanje vodikovim lukom zaštićena inertnim plinom od volframa u potpunosti je računalno kontrolirana, ima visoku učinkovitost zavarivanja i čistoću te se široko koristi. U prehrambenoj biologiji, farmaceutskoj kemijskoj industriji i drugim područjima. Prije konstrukcije zavarivanja čistih cjevovoda u inženjerstvu farmaceutskih cjevovoda, nakon odabira odgovarajućeg materijala za zavarivanje od nehrđajućeg čelika, materijal za zavarivanje i zahtjevi za zavarivanje trebali bi biti različiti, a postupak zavarivanja male serije trebao bi biti kvalificiran prije zavarivanja velikih razmjera. Za opremu za zavarivanje potrebni su operateri s punim radnim vremenom koji svakodnevno rade i održavaju, implementiraju sustav otkrivanja tehničke obuke prije posla i dodjeljuju posebno osoblje za kontrolu kvalitete svake karike projekta. Proces spajanja ugljena provodi se strogo u skladu sa specifikacijama procesa, radna okolina i dijelovi za zavarivanje održavaju se čistima i higijenskima, rez je gladak, a kraj se obrađuje posebnom glodalom ili strojem za rezanje. Prilikom sučeonog zavarivanja, potrebno je osigurati da su cijevni spojevi čisti, ravni, savršeno okrugli i dobro naliježu, bez rubova ili neusklađenosti. Kada je potrebno, obrišite unutarnje i vanjske površine grada alkoholom kako biste uklonili nečistoće, pojačajte upravljanje projektnom inženjerskom opremom te je redovito provjeravajte i održavajte kako biste izbjegli kvarove opreme koji utječu na napredak inženjerskog zavarivanja. Nakon što je inženjerski cjevovod zavaren, može se pregledati endoskopom cjevovoda kako bi zadovoljio prehrambene i farmaceutske GMP standarde i standarde čistoće okoliša.

slika-2

U izgradnji čistih cjevovoda u farmaceutskom inženjerstvu, orbitalni stroj za zavarivanje sa zatvorenom glavom za zavarivanje serije Xindun XD moćan je alat za spajanje na licu mjesta. To je čisti stroj za zavarivanje cijevi dizajniran za zahtjeve zavarivanja cijevi od nehrđajućeg čelika tankih stijenki. Proizvod usvaja jezgru uvezenu iz Njemačke. Komponentni materijali, lagana struktura, siguran, precizan, izdržljiv, pouzdan, vodeno hlađenje cijelog tijela, 4-smjerna plinska zaštita tijela pištolja, visok radni ciklus, visoka stabilnost, pogodan za zavarivanje u svim položajima čistih cijevi od nehrđajućeg čelika promjera od 3.175-168 mm, to je isplativ automatski stroj za zavarivanje sanitarno čistih cijevi.
Cijeli proces ove opreme usvaja kompjuteriziranu digitalnu kontrolu, a opremljena je stručnom bazom podataka o zavarivanju, što operaterima može omogućiti brzi početak i postizanje najboljeg učinka zavarivanja. Proizvode se opasne tvari, sanitarni industrijski standardi zadovoljavaju potrebe kupaca i učinkovito rješavaju probleme u tradicionalnom ručnom procesu spajanja ugljena cijevi, kao što su nestabilnost procesa, niska učinkovitost zavarivanja i visoka stopa prerade zavarivanja, što uvelike poboljšava učinkovitost zavarivanja i spoj ugljena. Umješnost, koja štedi troškove rada za najmanje 30%, dobar je pomoćnik za vaš fini spoj na ugljen

Prethodna: Obrada vode

Sljedeća: Orbitalno zavarivanje za prehrambenu industriju

Vruće kategorije