sve kategorije
Vijesti iz kluba

Početna> O Nama > Vijesti iz kluba

Obrada vode

Vrijeme: 2023-06-09 Učitavanja: 25

Sustav za pročišćavanje vode je kombinacija pumpi, cjevovoda i opreme za pročišćavanje. Cjevovod opreme pokriva gotovo sve putove protoka tekućine i sastavni je dio projekta. Postoje i različite vrste cijevi, među kojima se cijevi od nehrđajućeg čelika uglavnom koriste u sustavima ultrafiltracije i reverzne osmoze, smještene u srednje i visokotlačnim dijelovima opreme, te u procesima obrade vode u srodnim industrijama. Karakteristike industrije obrade vode određuju visoke standarde kvalitete zavarivanja cjevovoda. Otpornost na pritisak osnovni je uvjet za kvalifikaciju cjevovoda, a kvaliteta zavarivanja također je izravno povezana sa stupnjem kvalifikacije i vijekom trajanja opreme za obradu vode.

slika-1

Za podrezivanje, rub zavara, probijanje, udubljenje, nepotpuno zavarivanje, ulegnuće, ulegnuće, neporavnanje, loše formiranje zavara, nejednaku širinu zavara, nepravilnu površinu, nepotpuno prodiranje i nepotpuno stapanje koji se često javljaju tijekom zavarivanja Za nedostatke zavarivanja kao što su zavarivanje, treba analizirati uzrok, a cijeli proces zavarivanja treba učinkovito kontrolirati i treba provesti prevenciju kvarova. Glavni razlozi za nedostatke oblika mogu biti povezani s ograničenom tehničkom razinom rukovatelja i nepravilnim radom; nepravilan postupak zavarivanja, kao što su: preširok razmak spojeva, prevelika struja, prespor broj okretaja itd.; analiza razloga za nepotpuno prodiranje i nefuziju može uglavnom uključivati ​​premalu struju zavarivanja, prebrzu, nepravilno poravnavanje obratka i druge čimbenike

Kako bi se smanjili i izbjegli gore navedeni problemi zavarivanja, moćne tvornice uglavnom koriste automatske strojeve za zavarivanje čistih cjevovoda od nehrđajućeg čelika za operacije zavarivanja cjevovoda. Ova vrsta automatskog stroja za zavarivanje usvaja autolitičku metodu zavarivanja i optimizira prezentaciju kvalitete zavarivanja uz pomoć električnog steznog sustava i baze podataka parametara zavarivanja.

Mali cjevovod automatski stroj za zavarivanje tig argon zavarivanje oprema za cijevi za zavarivanje nehrđajućeg čelika

Uglavnom se koristi za zavarivanje cijevi tankih stijenki kao što su nehrđajući čelik, ugljični čelik i legure titana s debljinom stijenke ≤3 mm; inteligentni digitalni sustav upravljanja zavarivanjem opremljen je bazom podataka, a oblik je dobar, a gotov proizvod za zavarivanje ispunjava zahtjeve za zavarivanje sanitarnih čistih cijevi od nehrđajućeg čelika; osnovne komponente uvezene iz Njemačke su vrlo učinkovite, visoke. Rad jednim gumbom, jednostavan za učenje, a osoblje na bazi nule može ga svladati unutar jednog sata; tijelo je lagano, ispunjava zahtjeve za zavarivanje na velikim visinama; Podržana je prilagodba jedan na jedan i pružene su tehničke usluge za cijeli proces; (ovaj plamenik za zavarivanje cijevi mora se koristiti s integriranim napajanjem za kontrolu zavarivanja)

Proizvodi se koriste u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, biološkoj fermentaciji, obradi vode, klimatizaciji i hlađenju, instrumentaciji, tlačnim posudama, zrakoplovstvu, instalaciji cjevovoda i drugim područjima.

Vrste zavara:

Ravna cijev- -ravna cijev, ravna cijev- -stezna glava, ravna cijev- -T-krak, ravna cijev- -koljeno; Pan- -koljeno, dial- -tee, U zavoj, itd.;

Prethodna: nijedan

Sljedeća: Farmaceutska oprema

Vruće kategorije